طرز تهیه عدسی

 طرز تهیه عدسی کرمانشاهی , طرز تهیه عدسی با قارچ , طرز تهیه عدسی با برنج , طرز تهیه عدسی با گوشت

در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره کالری و خواص و طرز تهیه عدسی مجلسی اصفهانی و کرمانشاهی خوشمزه با برنج و گوشت و قارچ  در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای طرز تهیه عدسی

عدس شسته و خیس خورده ۵۰۰ گرم

آب ۶-۷ پیمانه

پیاز خرد شده ۱ عدد

روغن یا کره ذوب کرده ۳-۴ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و آویشن به میزان لازم

طرز تهیه عدسی , طرز تهیه عدسی خوشمزه , طرز تهیه عدسی مجلسی , طرز تهیه عدسی با سیب زمینی

عدس‌ منبعی عالی برای فیتواستروژن‌ها و آنتی‌اکسیدان‌هایی به شمار می‌رود که می‌توانند به پیشگیری از برخی انواع سرطان ‌ها کمک می‌کنند؛ به ویژه سرطان‌ّهایی که با هورمون‌های بدن در ارتباط هستند نظیر سرطان و سرطان پروستات. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در عدس می‌توانند از تاثیرات رادیکال‌های آزاد که باعث ایجاد استرس اکسیداتیو و بالطبع ایجاد سرطان می‌شوند، جلوگیری کنند. ‌

طرز تهیه عدسی مجلسی

عدس و پیاز را با ۷-۶ پیمانه آب روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید حدود ۲-۱ ساعت بپزد.

آرد را در کاسه‌ای ریخته، به تدریج نیم پیمانه آب سرد به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا آرد در آب حل شود.

پس از این که عدس پخت و تقریبا نرم شد (پس از حدود ۱ ساعت)، آرد حل شده در آب را به آن اضافه کنید و ۱ ساعت دیگر صبر کنید تا آرد بپزد.

نیم ساعت قبل از پایان پخت، کمی نمک اضافه کنید.

وقتی عدس کاملا نرم شد و آب آن خورد رفت، با گوشت کوب بکوبید یا در غذاساز بریزید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.

عدسی را در ظرف سرو بکشید، کمی روغن داغ یا کره ذوب شده روی آن بریزید و مقداری پودر آویشن روی آن بپاشید.

عدسی اصفهانی را به صورت داغ با نان میل کنید.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

حسابداری آنلاین سایت دعا و ذکر قرآنی-دعای محبت-دعای رزق و روزی Jayson قلمزار اخبار ایران Steve نجوای جان استودیو معماری دکو آرتیو قالب های فارسی وردپرس 24 همسفرمهتاب